Welkom bij installatie & tegelzetbedrijf Roos.

Installatie & tegelzetbedrijf Roos is opgericht in 2008 en is gevestigd in Nijmegen. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een vakkundig bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan.

Als Installatie & Tegelzettersbedrijf kunnen wij met een vaste groep tegelzetters uw tegelwerk verzorgen, waarbij wij zowel voor de levering van de materialen als het aanbrengen van de tegels kunnen zorgen. Daarnaast zijn wij op een veel breder gebied actief, u kunt door ons uw gehele verbouwing laten uitvoeren, u heeft dan slechts één aanspreekpunt wat voor u "ontzorgt". Daarbij kunnen wij ook andere benodigde materialen als sanitair, (vloer)verwarming e.d. leveren.

Projecten van A tot Z

De laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig partner voor grotere renovatie projecten. Tevens zijn wij actief met "Turn Key" verbouwingen. Dat wil zeggen dat wij het gehele project van A tot Z voor u kunnen regelen. U heeft één aanspreekpunt en dat ontzorgt. Wij werken met een vaste groep van loodgieters, stukadoors, elektriciens, timmerlieden en schilders waarbij we korte lijnen hebben en de service hoog kunnen houden.

Elk project wordt door ons met de grootste aandacht en precisie uitgevoerd met oog voor detail en afwerking, zo heeft u jarenlang plezier van het eindresultaat.