Werkwijze Installatie & tegelzetbedrijf Roos

Een duidelijk plan is het halve werk

Indien u plannen heeft voor het verbouwen van uw woning komen er een hoop zaken op u af. Installatie & tegelzetbedrijf Roos wil u graag helpen om samen een duidelijk plan van aanpak te maken. Een goed uitgedacht plan zorgt voor een onbezorgde verbouwing zonder misverstanden. Wel zo prettig.

Plan van aanpak

Graag willen wij uw persoonlijke plannen bespreken. In dit gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw ideeën en wensen zodat we een helder plan kunnen maken. Deze wensen en eisen kunnen onder andere bestaan uit welke kozijnen, afwerking wanden, afwerking vloer etc.  Verder wordt er gekeken naar bereikbaarheid van het bouwwerk, werkruimte, aan te passen constructies, tijdelijke voorzieningen zoals bijvoorbeeld stofschermen,  toilet voorziening tijdens de bouw etc. Als het nodig is om een bouwvergunning aan te vragen, dan zullen we dit met u bespreken. Het overzicht van uw wensen en eisen vormt dus de basis voor het maken van een duidelijke en complete offerte.

Offerte

Tijdens de opname besproken ideeën worden door ons begroot en verwerkt in een complete en overzichtelijke offerte. In deze vrijblijvende offerte staat een vaste aanneemsom vermeld waardoor u vooraf weet wat u krijgt tegen welke prijs.

In de offerte worden alle benodigde werkzaamheden opgenomen zoals timmerwerk, stukadoorswerk, tegelwerk, installatiewerk (loodgieter/elektra/verwarming), schilder, etc. Ook wordt vermeld welke materialen verwerkt zullen worden en welke afwerking is opgenomen, zoals bij stukadoorswerk bijvoorbeeld gladpleisterwerk, spachtelputz of schuurwerk.

Door een duidelijke en overzichtelijke offerte / werkomschrijving kunnen er geen misverstanden ontstaan over wel of niet opgenomen werkzaamheden. Het gebruik van een stelpost zal in onze offerte zoveel mogelijk worden vermeden en alleen worden gebruikt wanneer een onderdeel nog niet geheel duidelijk is (bijv. aankoop sanitair).

Akkoord

Na opdracht, op basis van de offerte met eventuele aanvullingen, worden de contractstukken opgesteld en deze stukken bestaan uit offerte/werkomschrijving met aanneemsom en eventuele tekeningen. Hierna wordt de voorbereiding opgestart; werk wordt ingepland, materialen worden besteld, onderaannemers worden ingeschakeld, etc.

Nadat het werk is opgestart, worden de werkomschrijving en tekening(en) aangehouden voor uitvoering van het werk. Mocht u, als opdrachtgever, tijdens het werk een aanpassing of aanvulling op het plan willen hebben, dan is dit in overleg vrijwel altijd mogelijk. De uit te voeren werkzaamheden worden door ons goed op elkaar afgestemd.

Tijdens verloop van het werk is er regelmatig overleg tussen opdrachtgever en ons voor het bespreken van: voortgang werk, afstemmen van details, eventuele wijzigingen in uitvoering, etc. Vanaf begin tot einde van bouwproces heeft u als opdrachtgever een aanspreekpunt voor alle zaken!

Oplevering

Na afronding van het project wordt een afspraak gemaakt, tijdens deze afspraak wordt het werk nagelopen en beoordeeld of alles volgens contract is uitgevoerd en alles kwalitatief aan de gestelde eisen voldoet. Indien er een eventuele onvolkomenheid wordt vastgesteld, dan wordt dit op papier vastgelegd waarbij tevens wordt vastgelegd binnen welke termijn herstel zal plaatsvinden.

Facturering

In het contract worden naast de aanneemsom ook de betalingsafspraken vastgelegd. Uiteraard kunt u ook meer lezen in de algemene voorwaarde van installatie & tegelzetbedrijf Roos.

Meer informatie over Installatie & tegelzetbedrijf Roos?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Installatie en tegelzetbedrijf Roos in Nijmegen? Stuur dan een e-mail naar info@tegelzetbedrijf-gelderland.nl en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op.